AIK Fotbollsförening
P2016 Grå

Välkommen till AIK P2016 Grå

På den här sidan kommer vi samla information om träningar, matcher, administration, etc som rör fotbollslaget AIK P2016 Grå. Kallelser till träningar, matcher och andra evenemang kommer fortsatt skickas ut via appen SportAdmin men även presenteras på denna sida.

Forza AIK!

Kommande vecka
2024-04-07 19:04

Kommande vecka kommer kanske bli årets stimmigaste vecka för vårat lag; samtidigt som vi övergår till sommarens träningsschema så har vi lagfotografering, fotbollscup och för vissa även ny extraträning. För tydlighetens skull kommer här en sammanfattning över veckans aktiviteter.

Tisdag 9 april

1. Fotografering på Friends
* kl 17:15 möts vi utanför entré C
* vi fotas i nya matchstället
* ta med ifylld beställningsblankett, undertecknade av målsman (se under dokument)

2. Fotbollsträning på Råstasjöns IP, plan 7A
* kl 18:30-20:00

Onsdag 10 april

3. Extraträning med AIK Ungdomsfotboll  ***För de som anmält sig***
* kl 17:30-18:30
* Skytteholms IP, D-plan

Torsdag 11 april

4. Fotbollsträning på Råstasjöns IP, plan 7A
* kl 17:30-18:30

Lördag 13 april

5. AIK Vårcup
* samling kl 08:30 utanför plan 5 på Råstasjöns IP

* matcher spelas mellan kl 09:00-12:30

AIK Vårcup, 13 april
2024-04-05 17:45

Lördag den 13 april spelar AIK P2016 Grå cup igen, AIK Vårcup. Samtliga spelare i laget är anmälda men en ny kallelse kommer skickas ut dagarna innan cupen.

För AIK Vårcup gäller följande:
: Samling kl. 08:30 den 13 april (matcher mellan kl 09:00-12:25)
Plats: Råstasjöns IP; samling utanför plan 5 (planen där vi hittills har tränat).
Utrustning: Matchstället (ha gärna långärmad tröja, långbyxor under matchställ)
Övrigt: Vi delar upp lagen när vi samlas kl 08:30.

Lagfotografering 9 mars, samling kl 17:15
2024-04-05 06:02

På tisdag är det både lagfotografering på Friends och träning på Råstasjön IP. Vi har tur med geografi och tid då det bara är fem minuters promenad mellan fotografering och träning.

För fotograferingen gäller följande:
: Samling kl. 17:15.
Plats: Friends Arena, utanför entré C.
Utrustning: Matchställ (nya tröjan med siffra på rygg, vita shorts, svarta strumpor, fotbollsskor - eftersom vi tränar direkt efter kan benskydden vara på också). Det finns inga omklädningsrum så kom gärna ombytta och klara.
Övrigt 1: Ha med ifyllda fotolappar (bifogade).
Övrigt 2: Föräldrar får tyvärr inte följa med in på arenan. Eftersom det är träning direkt efter så behöver föräldrar inte vänta utanför utan kan hämta sin spelare när träningen slutar.
Övrigt 3: Tre spelare har ännu inte fått sina matchställ ännu; om ni vill ha matchstället innan fotografering så kan vi försöka mötas innan.

Efter fotografering på Friends går vi direkt och tränar på Råstasjöns IP.