AIK Fotbollsförening

Börja spela i AIK?

Klicka här för att göra en intresseanmälan via länken nedan
Klicka här

Fotografering 2024
2023-12-19 15:06

Vi har idag preliminärbokat 9-10 april för fotografering på Friends Arena. Vi återkommer när vi närmar oss vilken dag och tid som blir just ert lags.

Försök ha klart med alla materielbeställningar av matchkläder till dess. Knattelagen kommer att fotograferas i träningskläderna.

Intresseanmälan till Knatteskolan för barn födda 2019
2023-09-19 10:10

Du som har ett barn född 2019 och vill börja spela i vår Knatteskola under 2024.

Gör en intresseanmälan via länken nedan

Till intresseanmälan

Turneringar
2023-08-29 13:45

AIK Fotboll bedriver egen turneringsverksamhet för att erbjuda egna lag, samarbetsföreningar samt andra lag och föreningar välarrangerade turneringar med hög kvalitet.

Klicka här för våra turneringar

Ladda ner medlemsappen