SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AIK Fotbollsförening
Fotboll
Träningstider V10-14
2023-02-28 11:32

Hej!

Det kommer inte att bli några ändringar i schemat för V10-14 förutom att JP19 kommer att träna på Råsunda IP på måndagar kl. 20.00-21.30 istället för på A-planen.

 

De tider vi har fått på Råstasjön/Läroverket återlämnas till kommunen men finns möjliga för lagen i BoU att boka själva i Interbook från slutet av denna vecka. Innan ni bokar själva behöver ni stämma av med er åldergruppsansvarige så att det är ok.

 

De lag som har tider på Huvudstafältet kan fortsätta träna på RIP (om det inte kommer snö) om man hellre vill det, men jag skulle vilja veta vilka lag som är på RIP istället för på Huvudstafältet så att vi kan utnyttja planen maximalt.

 

Påminner om att Vasalund har Cup på Skytteholm och Råsunda IP 25-26 mars. Således gäller inga tider på dessa planer den helgen. Vill ni träna/spela den helgen gäller egna bokningar via Interbook på ex. Huv.fältet, Råstasjön, Läroverket. Det finns risk att målburar behöver lånas till cupen från någon av dessa planer så kolla gärna det med kommunen i samband med att ni bokar.

 

Viktigt!!

Vi är inne i en period när de tinar på dagar och fryser på nätter. Det är extremt viktigt att ni skjuter målen av planerna efter avslutad träning så att vaktmästarna kan fixa med planerna på dagarna. Det blir svårt för dom om det står ett gäng målburar som är fastfrusna där.

 

Hör av er om ni har frågor kring planer/tider m.m.

 

 

Roger Wikström

 


Nyhetsarkiv
Träningstider V10-142023-02-28 11:32
Camper 20232023-02-13 12:01